Facilix

Planifix
30/06/2021
 

Facilix is een ticketing systeem ontworpen voor facilitaire dienstenbedrijven en facility managers.

Zowel klusbedrijven die mensen on the field sturen om klussen uit te voeren zijn onze klanten alsook property managers die meerdere panden, winkels of filialen beheren. De bedoeling is om één platform te bieden waarop meldingen van aanvraag tot facturatie volledig beheerd kunnen worden met een dashboard als resultaat.

Property management is immers een hele job! Er lekt overal wel een kraan of dagelijks zal er ergens een lift stuk zijn. Met facilix bewaar je het overzicht en krijgt elke melding de nodige aandacht. 
 

De opstart van Facilix verloopt op een vlotte manier. We hebben verschillende tutorial video's ter beschikking om klanten op weg te helpen alsook een FAQ pagina. De eerste weken van de opstart staat er ook een chatfunctie op de login pagina waar iedereen op terecht kan voor vragen.

Daarnaast geven we opleiding aan de interne gebruikers van het platform. Dat zijn vaak planners of facilitaire managers. Dat kan zowel ter plaatse als virtueel met de nodige documentatie. We staan onze klanten het hele traject bij.